notice
Domov
Avtorji portala Drobnic@ Pretvori v PDF datoteko Natisni Pošlji z e-pošto
SUNDAY, 23 SEPTEMBER 2007 13:26

Portal Drobnic@ je nastal v okviru projekta Programa pobude Skupnosti Interreg IIIA SLO/IT 2000-2006 "Ustanovitev italijansko-slovenskega centra z namenom zbiranja, analiz, ocenjevanja kakovosti in prodaje mleka (kravje, kozje in ovčje) in nadaljnja predelava z novimi tehnologijami v pomoč kmetijam in zadrugam (Projekt CIS)".

Naročnik: Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije - Kmetijsko gozdarski Zavod Nova Gorica

Izvajalec: Biotehniška fakulteta, Oddelek za zootehniko

Projektni vodja: Klavdija Kancler

Vsebinska zasnova: dr. Gregor Gorjanc in prof. dr. Drago Kompan

Oblikovanje: dr. Gregor Gorjanc

Tehnična izvedba: dr. Gregor Gorjanc, mag. Jurij Krsnik, dr. Daša Jevšinek Skok

Avtorstvo:

K vsebini spletne strani so prispevali številni strokovnjaki, poznavalci, rejci in ljubitelji drobnice. V kolikor bi radi prispevali gradivo (članki, slike, reklamno gradivo, ...), nam to sporočite na This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it . Vsebine objavljene na spletnih straneh www.drobnica.si se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer mora biti jasno naveden vir vsebine ter morebitno avtorstvo.

Odgovornost:

Odgovornost za vsebino Portala Drobnic@ nosi Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije - Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica in v nobenem pogledu ne izraža stališč Evropske unije. Vsebina spletne strani se dinamično osvežuje.

LAST_UPDATED2