Border Collie pasji mladički za oddajo

V začetku junija bodo za oddajo na voljo mladički Border Collie (brez rodovnika). V leglu so štirje mladički, vsi samčki, skoteni 28. 3. 2023. Za ogled in izbiro bodo na voljo po 1. maju. Cena: 300€ – 400€ (se še nismo točno odločili).

Oba psa – oče in mama – sta pri nas od majhnega. Veliko pomagata na kmetiji, predvsem pri premikanju ovc iz enega pašnika na drugega. Večino časa sta v gibanju, ali sta z nami okrog kmetije ali pa gresta na izlet.

Iščemo odgovorne lastnike, ki so se že poglobljeno pozanimali kakšna pasma psa je Border Collie (če niste prepričani v svoje poznavanje pasme, imate na internetu objavljeno res veliko informacij) in so pripravljeni nuditi vse kar pes potrebuje, da bo vesel in zdrav (NOČEMO npr. da bi naš mladiček postal predebel, razvajen brez postavljenih jasnih mej, zdolgočasen in depresiven, ker bi bil veliko časa sam itd.).
Border Collie je pasma psa, ki ni za vsakogar. Potrebuje lastnika, bi bo veliko časa preživel z njim in se z njim ukvarjal. To ni pes, ki bo šel 2x dnevno za eno uro na sprehod in ostali čas bo sam.

Če ste zainteresirani za posvojitev mladička nam napišite vaš mail na marusa.orel@gmail.com in poslali vam bomo dokument z več informacijami in slikami.